Post image for Sykehusblomst med vårlengsel

Sykehusblomst med vårlengsel

by Villvinia on 07/02/2012

I fire år har jeg vært delvis handikappet og periodevis avhengig av rullestol pga. sterke nervesmerter i det ene benet. Det viste seg at jeg hadde en uvanlig type ryggprolaps som har forvirret legene i lang tid. Nå er jeg nyoperert og ligger langflat mens jeg drømmer om alle hageprosjektene jeg endelig kan ta fatt i når jeg blir frisk.

Det kan ta lang tid før jeg blir kvitt nervesmertene selv om operasjonen var vellykket. Heldigvis ligger snøen fortsatt og jeg har tenkt til å bruke tiden godt på planlegging og dagdrømmeri om villnisets forestående transformasjon.

Både hagen og jeg skal nok komme i form dette året!

Jeg gleder meg til å ta på meg disse

Og finne frem denne

Sekatøren vært favorittverktøyet mitt de siste årene siden jeg ikke har kunnet herje så mye. Jeg kjenner dog at jeg snart har behov for større saker også.

Jeg trenger nok denne

Joseph Bentley bedspade

Tenk på de nye bedene som må anlegges; magnoliaen og alle acer palmatum’ene som skal i jorden; og, ikke minst, alle rosene som skal i hvert sitt 80 cm dype hull.

Jeg må nok ha denne også

 Joseph Bentley hagegreip

Jord og kompost må luftes må vite.

Den minste av disse er ikke dum med tanke på de nye bedene.

Burgon and Ball Winged Weeder

Kantene må ryddes opp så denne er nok lur å ha.

Burgon and Ball kantstikker

 Jeg skulle helt klart hatt en

Det har jeg ikke så jeg får bare

 

***

Bilder: Bildet øverst tok jeg på sykehuset;  snekkerbuksen er fra Garden Girl (akkurat dette stoffet “Anthem” tror jeg har utgått); sekatør fra Gardena; den fete lommeboken fant jeg her;  plakaten nederst finner du hos  Keep Calm Shop .

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: