Post image for Velkommen til et villnis og drømmer om paradis

Velkommen til et villnis og drømmer om paradis

by Villvinia on 17/11/2011

Hei og velkommen til Villvillahagen!

Jeg er glad du har funnet veien hit. Dette er min første bloggpost, så enn så lenge er det lite bilder som frister blikket og tekster som frapperer tanken. Vi får håpe at det blir en ordning på det etterhvert.

Jeg bor i Oslo, i Villvillaen, sammen med Villmann og Lille-Vill (født 2008). Vi, familien Villvill, er hagegale. Det vil si: jeg er entusiastisk – nærsagt  besatt – Villmann er interessert, og Lille-Vill… ja, hun vet sitt eget beste, så hun henger med. – ‘Når jeg planter denne så blir det et tre, Mamma’ sier hun, og beundrer en blank og brun hestekastanje.-  ’Ja, det blir nok et fint tre’, svarer jeg, kjærligere enn vanlig.

Da vi flyttet inn i Villvillaen, for et par år siden, var hagen ekstremt overgrodd. Hagen hadde ikke vært stelt på syv år, og vi måtte nesten kjempe oss vei til inngangsdøren. Vi har gjort mye i hagen siden vi flyttet inn, som ikke er synlig for en førstegangsbesøkende. Mer om dette senere. Poenget er at vår hage var et villnis – det totale kaos – og vi drømmer om paradis. Vårt paradis, her, i vår hage. Er det ikke det alle hageeiere vil ha?

Om du, som leser dette, er hageinteressert, så håper jeg du kommer igjen. Vi har mye å snakke om. Jeg er fersk hageeier så jeg har mye å lære. Jeg vil gjerne lære av deg, så om du har tips eller synspunkter:  kom med dem! Jeg skal skrive mer og håper på god dialog. Heng med.

Håper vi snakkes snart,

Villvinia

Bilde: Pionen ‘Buckeye Belle’, plantet i Villvillahagen våren 2011

© Villvinia.com

P.S. jeg hadde tenkt at Villvinia.com skulle være mer snasen før jeg lanserte disse sidene. Slik ble det ikke. Av og til må perfeksjonismen vike og man viser seg, eller hagen, slik (d)en er i oppstartsfasen, Det uperfekte og uferdige har en viss sjarm, så jeg lar det stå til her på bloggen på samme måte som i Villvillahagen. Fra villnis til paradis er mottoet, så JA til planer, virkeligjøring, kaoshåndtering, uferdige prosjekter og drømmer. Både på blogg og i hagen.

Leave a Comment

Next post: